Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

14.3.08

Sittenkin töitä

Pääsin harjoitteluun Tasa-arvoasiain neuvottelukuntaan! Ihan unelmapaikka! Tällaisia kesätöitä otetaan kyllä vastaan.

5 Comments:

Anonymous Riina said...

Onnea!

Vähän saman alan hommia kuin minun harjoitteluni :)

14.3.08  
Anonymous Kiki said...

vau! paljon onnea!

16.3.08  
Blogger Sini Terävä said...

Kiitos! Oon aika innoissani=).

19.3.08  
Anonymous manna gryn said...

hieno juttu sinänsä, kaikki eivät välttämättä pääse minkäänlaisiin töihin. unelmapaikoista puhumattakaan.

toisaalta, nyt kun sos. ja terveysministeriö on osa kansanedustuslaitosta, niin siellä työskentelevät virkamiehet toimivat siten edustaen kansaa. tältä pohjalta onkin sitten helpohkoa kysyä, että kuinka aiot kesätyössäsi ministeriön virkailijana eli kansan edustajana tuoda esille erityisesti miesnäkökulmaa? ymmärtääkseni tasa-arvopoliittisen neuvottelukunnan henkilöstö on nykyisin suurimmalta osaltaan naisia, jolloin on vaarassa muodostua asymmetria tasa-arvopoliittisten kysymysten priorisoinnissa. naisten tasa-arvo-ongelmat noussevat siis päällimmäisiksi ja näkyvimmiksi, jolloin rajalliset resurssit myös kohdentuvat niihin.

tane on sitoutunut omissa mietinnöissään mm kaventamaan miesten ja naisten välisiä terveyseroja lisäämällä mieserityisiä terveyspalveluita. käytännössähän tämä ei näy toteutuvan, -eturauhassyövän seulonnat, mieserityiset terveysvalistuskampanjat, miesmyönteiset raittiuskampanjat, miesten kokeman pari- ja muun väkivallan vähentämiseen tehtävä työ etc... ovat eräitä toivottujakin konkreettisia toimia, joilla miesten kiinnostus omasta terveydestä ja etenkin tasa-arvosta heräisi. :)

13.5.08  
Anonymous Anonyymi said...

Loistavaa! Ja kun olet tuollainen "yhteiskuntakriittinen", niin osaat varmasti tarkastella myös TANE:n toimintaa kriittisessä valossa.

14.5.08  

Lähetä kommentti

<< Home