Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

25.2.08

Puolueen pikku soturi ja työn sankari

Perjantai- ja lauantai-illat voisi tietysti viettää toisinkin. Olisi vaikka voinut olla perjantaina Lauran ja lauantaina Tiinan synttäreillä. Vaikka taisinkin missata kahdet hyvät bileet, olen tyytyväinen.

Perjantai-ilta kului kunnallisvaaliohjelmaluonnokseen perehtyessä ja muutosesityksiä kirjoittaessa. Kirjoitin mm. yhdenvertaisuuskappaleen kokonaan uusiksi. Lauantaina ja sunnuntaina oli puoluevaltuuskunta, jossa keskeisimpänä asiana oli kyseisen paperin hyväksyminen. Lauantai-illan ja osan yöstä istuin työryhmässä. Työryhmä kävi läpi kaikki 15 sivua muutosesityksiä (noin 180 kappaletta), hyväksyi, hylkäsi, muokkasi. Työryhmä työskenteli kuusi intensiivistä tuntia puoli seitsemästä puoli yhteen. Onneksi ei lähdetty välissä Vantaan kaupungin vastaanotolle.

Olen iloinen, että menin työryhmään. Muokkasimme yhdenvertaisuuskappaleen kokonaan uusiksi muutosesitystäni ja vanhaa pohjaa yhdistämällä. Muutenkin ohjelma parani merkittävästi. Erityisen ylpeä olen tuosta vahvistuneesta yhdenvertaisuusosiosta ja kirjauksesta, että vihreät kannattavat tarvittaessa kunnallisveron korotusta palvelujen turvaamiseksi. Kumpaakaan muutosta ei olisi todennäköisesti ohjelmaan tullut ilman esityksiäni.

EDIT: vaaliohjelma löytyy täältä