Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

29.7.06

haja-ajatuksia

Eilisessä Hesarissa eräs toimittajatäti harrasti mahtavaa päättelyä: opiskelijat joutuvat käymään töissä, sillä opintotuki on niin pieni. Nostetaan siis ihmeessä tulorajoja, jotta reippaat opiskelijat voivat käydä entistä paremmin töissä. Tulee halvemmaksikin kuin opintorahan korotus. Todella loistavaa! Jotenkin tuli sellainen olo, että tässä yritetään kovasti paikkailla ongelman lieveilmiöitä, mutta jätetään itse ongelma koskematta. Mitä jos vaikka mahdollistettaisiin täysipäiväinen opiskelu nostamalla vähän sitä opintorahaa? www.opintoraha.fi

Tänään eräs ihastuttava ihminen juhlii synttäreitään. Onnea siskoseni! Viikonloppu kuluukin Riihimäellä, sankari tosin karkaa jo illalla Tampereelle.

Vadelmat ovat kypsyneet=). Viimein kesämarjoja minullekin, ei-mansikkaihmiselle. Vadelmia, vadelmia, vadelmia!! Olen kyllä onneksi saanut niitä pitkin vuotta pakastettuina. Meillä kun elää edelleen sellainen mukava perinne, että perheen muille jäsenille pakastetaan mansikoita ja minä saan yksityiskohteluna vadelmia. Mmm.

Huomenna näen taas Lassen. Tämä viikon erilläänolo on kai sopivaa valmistautumista syksyyn, jolloin etäsuhteemme on taas virallisesti etä-. Vähän liian hyvin on kyllä tottunut tähän yhteiseloon. Ehkä se vielä joskus on pysyvä olotila. Sitä odotellessa.