Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

27.10.06

Ei, ei nyt

Joskus ei vaan huvita. Tekemättömien asioiden listassa oli tälle päivälle kaksi suurta asiaa. Toista en voi tehdä itsestäni riippumattomista syistä, mikä selvisi vasta pari tuntia sitten, ja toinen ei vain huvita. Ranskan verkkotehtävät. Älh. Ne on vielä toteutettu tavalla, jossa yksikin pikkuruinen virhe aiheuttaa sen, että kaikki on väärin ja että joutuu koko ajan tekemään uudelleen. Varmin tapa tuhota inspiraatio, kun saa tuntea itsensä koko ajan idiootiksi.

Eilen olin oikein aikaansaapa. Suorastaan iloitsin siitä, kuinka hyvin asioita saa tehtyä, kun niille varaa ajan eikä yritä tehdä miljoonaa asiaa yhtä aikaa. Kirjoitin pääkirjoituksen Vinon jäsentiedotteeseen, ehdokasesittelyni TYYtä varten ja vaaliasiaa Vinon vaalisivuille. Kävin selvittämässä perusopintojen korvaavuuksia historian laitoksella. Kävin apteekissa ja kaupassa ja laitoin ruokaa. Kävin jumpassa, siivosin ja pesin käsipyykkiä. Ja ehdin lisäksi vähän lueskellakin.

Tänään on ollut vallan erilaista. Aamulla piti pakottautua ylös, kun olin varannut pesutuvan. Yhteen asti menikin sitten ylös-alas ravatessa, linkousta odotellessa ja kuivumaan ripustaessa. Sen jälkeen en ole tehnyt oikein mitään. Äsken tiskasin, mutta muuten olen lähinnä haahuillut koneella. Tuloksia ei ole vain syntynyt.

Ei oikein huvittaisi mikään. Ulkonakin on epämääräinen ilma - enkä viitsi lähteä nyt lenkille, kun kahden tunnin päästä pitää kuitenkin suunnata ostamaan lippuja huomiselle. Lupasin odottaa seitsemään asti, jotta ihmiset ehtivät reagoida viestiini, josko ostan heillekin liput. Huomisaamuna täytyykin hypätä 6.35 junaan kohti Tamperetta ja Vinon eduskuntavaalikoulutusta.

Tyhmintä on se, että jos olisi suosiolla päättänyt, ettei tee mitään koko päivänä, olisi voinut lusmuilla hyvillä mielin ja vaikka leipoa jotain tai vastaavaa. Nyt olen koko ajan vähän valmiustilassa ja yritän edistää erinäisiä asioita. En siis saa kovinkaan paljoa aikaan, mutten kuitenkaan myöskään lepäile ja rentoudu. Kaikkein ärsyttävin olotila.

Oihvoih. Tekisi mieli jotain oikein suklaista. Ehkä illalla palkitsenkin itseni jollain hyvällä. Sain siitä polhissan tentistä vitosen=).

1 Comments:

Blogger trenditietoinen said...

Mun kaikki päivät ovat tuollaisia, ainaski liian usein. Aionkin huomenna vaalityöryhmässä kertoa siitä ja vittumaisista sihteereistä!

28.10.06  

Lähetä kommentti

<< Home