Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

19.10.06

TYYltä se taitaa näyttää

Ensi vuoteni nimittäin. Tulin eilen valituksi Vihreän listan hallitusehdokkaaksi. Meillä on myös mahtava pj-ehdokas Eric Carver. Kun ryhmän vahvuus on 12/41, mulla on melko hyvät mahkut tulla valituksi.

Näin ainakin uskoisin. Oon kuitenkin ihan hyvä ehdokas=).

Eilen oli melkoisen hulinan päivä. Ravasin kahdesti YTHS:llä flunssani takia (ei tietenkään mitään löytynyt, allergioita on aina hyvä epäillä), ranskan tunnilla, Vihreän listan kokouksessa ja lopulta päädyin vielä nököttämään edustajistoonkin oikein edattorina. Kaikenlaista. Nyt pitäisi siirtyä kultturihistorian pariin. Tentti häilyy jo horisontissa - keskiviikko on melko lähellä.

5 Comments:

Anonymous Maria said...

Hienoa, Sini, sä olet paras :)

19.10.06  
Anonymous Vesa said...

Vallan loistava ehdokas olet!

Toivottavasti vaan et hajoile työn määrään, jos keväällä on eduskuntavaalikampanjaa, Vinoa ja TYYtä. Kun nytkin esim. TYY-tyypit hajoavat joskus työmäärään, vaikka eivät tee sen ohella mitään muuta... :/

Pidäthän huolen siitä, että niin ei käy - ihan itsesi tähden. :)

20.10.06  
Blogger Sini Terävä said...

Kiitos molemmille=).

Olen kyllä pohtinut jaksamiseen liittyviä juttuja melkoisen paljon viime aikoina. Tiedän, että TYY on todennäköisesti suhteellisen rankka pesti. En kuitenkaan aio esim. opiskella lukukausien aikana lainkaan (kesällä ehkä), eikä se vaalikamjananikaan tule mikään suunnaton olemaan=).

Jaksamisesta ei kyllä koskaan voi huolehtia liikaa. Melkein luulen kuitenkin, että mulla alkaa jo olla suhteellisen realistinen suhtautuminen asiaan - viime vuosi opetti melko kovalla kädellä. Alan tässä vähitellen oppia, että tekeminen ja suorittaminen eivät ole tärkeimpiä. Että tärkeintä on eläminen, onnellisuus. En halua, että elämäni menee vain ohitseni, että asiat vain tapahtuvat enkä koe itse pystyväni vaikuttamaan niihin. Alan ehkä vähitellen ymmärtämään oman arvoni riippumatta suorituksistani.

Uskon myös, että mulle on helpompaa, kun voin suosiolla keskittyä yhteen asiaan (juu juu, on ne pari muuta juttua..=)) - työllistäväänkin - kuin elää nykytilannetta, jossa yritän opiskella täysipäiväisesti ja silti tehdä tosi työllistäviä luottamustoimia.

Luulen, että kasvan vähitellen ymmärtämään rajani ja oppimaan priorisoinnin tärkeyden. Pysäyttäkää mut kuitenkin ensi vuonna, jos en tähän kykene!

(ja kiitos huolenpidosta, se lämmittää aina)

20.10.06  
Anonymous Anonyymi said...

Vai pidät valintaasi TYYn hallituksen noin varmana...? Vihreillä on 12 paikkaa, ei 21, joten ei kannata vielä nuolaista. Muut ryhmät voisivat ihan hyvin rajoittaa vihreiden edustuksen Carveriin, ilman että se olisi mikään suuri vääryys.

22.10.06  
Blogger Sini Terävä said...

Voi, ei tarkoitukseni ollut mennä edarin päätösten edelle. Mahdollisuuteni valintaan ovat toivoakseni ihan hyvät, mutta varmana en mitään uskalla pitää. Yritin ehkä olla vähän hauska postauksessani, mutta oli se varmaan tulkittavissa liialliseksi itsevarmuudeksikin. Tästä ei ollut kyse. Sori harhaanjohtavuus. Mitähän tämä kertoo huumorintajustani=)?

(ja saa täällä muuten kirjoittaa nimelläänkin - en mä pure=))

23.10.06  

Lähetä kommentti

<< Home