Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

24.8.07

Testituloksia

Intouduin Lauran esimerkkiä seuraten tekemään Hesarin sukupuolitestin. Olin 74 %:sti nainen. Testasin myös peruskouluosaamiseni. Päättötodistuksen keskiarvo olisi olllut 9,4. En nyt kovin paljoa ole sitten tyhmentynyt=). (todellisuudessa se oli kai 9,7)

2 Comments:

Anonymous Sarianne said...

Hah, mäkin tein jokin aika sitten nuo testit. Hämmentävästi olin 52 %:sesti mies! Selittänee, miksi kaveripiirikin on täynnä miehiä :) Testin kysymykset oli kyllä varsin stereotypisoivia!

Peruskoulusta selviäisin huomattavasti paremmin arvosanoin kuin aikoinaan. Matikassa oli tosin yhä ongelmia (sain nelosen) ja käytöksestäkin pamahti muistaakseni kutonen. Muut taisikin olla kaikki kymppejä :D

26.8.07  
Blogger Sini Terävä said...

Kysymykset oli kyllä ihan valtavan stereotyyppisiä. Ja käytännössä kaikista tiesi, mihin sukupuoleen saa pisteen, jos ko. asian valitsee. Eipä tuollaiseen kovin vakavissaan voi suhtautua, mutta ihan hauska se on.

Omalla kohdallani pitää kyllä myös paikkansa se, että koen olevani selvästi nainen. Eikä mulla kyllä ole mitään tarvetta tai halua olla mies tai mikään muukaan. Naiseus kuuluu persoonaani, ja olen siitä kyllä myös ylpeä.

26.8.07  

Lähetä kommentti

<< Home