Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

24.4.08

Miten voi olla jo torstai?

Mihin tämä viikko on mennyt? Mä en ole ollenkaan päässyt mukaan. Tuntuu, että kaikkina päivinä on ollut jotain menemistä, ja siinä se viikko on kulunut. Oon ehkä edelleen vähän nukuksissa viikonlopun Kemin reissun jälkeen. Oli hyvä valtuuskunta, mutta ne matkat oli vähän liikaa.

Huomenna on kevään viimeinen tentti. Sitten on viikko lomaa ennen harjoittelun alkua (5.5.). Lomaviikkoon sattuvat mm. Tovin viisivuotisjuhlat ja vappu=).

On ollut niin aurinkoista ja unista, etten ole ajatellut juuri mitään=). Tämän päivän Turun Sanomissa oli hyvä Jokisipilän kolumni. Eilisessä edarissa ajattelin varmaan jotain - ainakin pidin lukuisia puheenvuoroja=). Pitkään näytti, että koko kokouksessa puhuvat tasan kaksi naisedaattoria. Onneksi tilanne vähän parani loppua kohti (saldo taisi nousta viiteen tai kuuteen). Vaikka niinhän se on, että puhetta dominoivat muutamat ihmiset. Koska eniten äänessä olevat ovat miehiä (okei, paitsi minä), huomio kiinnittyy naisten hiljaisuuteen. Mutta todellisuudessa enemmistö miehistäkin on hiljaa. Saisi sitä jotain sanoa, kun on kerran tullut johonkin tehtävään valituksi.