Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

2.11.08

Kaikenlaista, sekalaista

Vaalien jälkeen olen ollut loman tarpeessa. Valitettavasti sitä mahdollisuutta ei ole ollut vaan erinäiset hommat alkoivat taas täysillä tällä viikolla. Vanhat kurssit jatkuivat periodin vaihduttua ja uusi alkoi (feministinen tieteenkritiikki - kiinnostavaa, mutta työllistävää). Muiden gradutekstejä on viikoittain kaksi kommentoitavana ja oma ideapaperi pitäisi saada valmiiksi joulukuun ensimmäiseksi. On siis syytä sukeltaa aiemman tutkimuksen pariin. Pitäisi kyetä päättämään, kumman kahdesta kiinnostavasta teemasta valitsee ja miten sitä lähtee rajaamaan.

Kokouksiakin löytyy. Eilen oli Vinon opiskelijavaltuuskunnan kokous. Vajaan tunnin päästä alkaa uuden valtuustoryhmän kokous. Loput marraskuun viikonloput ovat myös hyvin työllistettyjä: ensi viikolla Vinon liittari ja Avoliiton kokous sekä vierailu vanhempien luona, sitten TYYn vuosijuhlat (voi, miten ikävä velvollisuus=)), sitten SYLin liittari ja kuun lopussa vielä puoluevaltuuskunta. Ja tähän valmistelevat kokoukset päälle. Hiljaista ja rauhaisaa tämän vaalien jälkeinen aika.

Olen ostanut ensimmäisen glögipullon. Viime yönä oli jo pakkasta. Tänään on ollut aurinkoista ja tuulista - kunnon loppusyksyn päivä. Haaveilen joulumarkkinoista. Jos löytyisi joulukuulta mahdollisuus lähteä pariksi päiväksi vaikka Tallinnaan joulumarkkinoille. Löytyisipä. Toivon myös pimeitä iltoja, jolloin polttaa rauhassa kynttilöitä.