Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

7.12.06

Beljakovista Totoroon

TYY on jo heti tuonut mukanaan monenmoista tapaamista ja aktiviteettia. Niiden ohella olen yrittänyt paahtaa tenttiin. Ensi viikolla niitä on vielä kaksi, ja kun ViNOn liittari vie koko viikonlopun, maanantain tentti pitäisi saada kuntoon jo nyt.

Olenkin siis viettänyt erinäisiä tunteja seitsemänkymmentäluvun tunnelmissa. Neuvostoliiton suurlähettiläs Beljakovin aatokset alkavat vähitellen selvitä=). Näin opiskelijapolitiikassa hääräävänä on huvittavaa havaita, että NL:n tiedustelupalvelun tapaamislistalla olivat muun muassa pari SYLin puheenjohtajaa, poliittisten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen väkeä sekä ainakin yksi HYYn hallituksen jäsen. Paras yksityiskohta taisi olla, kun Kansan Uutiset epäilivät CIA:n käden ulottuneen myös SYLin liittariin - olihan liittokokous lieventänyt hallituksen kannanottoluonnosta suhteessa kehitysmaiden riistoon.

Eilen irrotettiin Lassen kanssa aikaa elokuvaelämykselle. Naapurini Totoro oli uskomattoman suloinen ja hellyyttävä. Suosittelen ehdottomasti. Tuli todella hellä olo.

4 Comments:

Anonymous Elena said...

Huomennahan ollaan lakossa!

8.12.06  
Blogger Ville-Veikko Mastomäki said...

Terve.

Hauska että säkin oot käynyt kattomassa Totoron!

Tässä ois hieman Totoroa niille, jotka haluaa nopeasti huomattavasti paremmalle mielelle.
http://www.youtube.com/watch?v=pWwOVkfv_FU&mode=related&search=

Tyttökaverini suunnitteli perustavansa Totoro-elokuvakerhon. Siis sellaisen, joka katsoisi vain Totoroa ja keskustelisi Totoro-aiheisista asioista.

Kannattaa liittyä! :)

8.12.06  
Anonymous Tuomas said...

Niin. Nuo olivatkin niitä aikoja, kun ulkovallat pitivät opiskelija-aktiiveja merkittävänä porukkana. Nykyään ei pidä edes omat. Oi aikoja.

8.12.06  
Blogger Sini Terävä said...

Haluan kyllä ehdottomasti mukaan kyseiseen kerhoon=).

10.12.06  

Lähetä kommentti

<< Home