Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

19.11.06

SYLin hallitukseen kaksi vihreää!

Liittari on takana. Osa univelastakin on jo nukuttu pois. Oli kyllä kiinnostava kokemus. Rankkakin. Muistutti loppujen lopuksi aika lailla puoluekokousta.

Välillä sai jännittää aika reippaasti. Toivoin pitkään, että Katjasta olisi tullut pj, mutta niin ei valitettavasti käynyt. Meillä oli kuitenkin niin mahtavat neuvottelijat, että hallitukseen saatiin kaksi vihreää. Onnea Katja ja Laura! Äänestyksen tulosta odotellessa oli tosi jännittynyt olo. Mitä jos jokin menee pieleen? Meidän ehdokkaat on hyviä, mutta vakuuttuivatko muut tarpeeksi? Huh huh huh.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin loppujen lopuksi KY:n Lasse Männistö. Hallitukseen valittiin meidän Katja Sauvola (vihr.) , HYY:n Laura Nordström (vihr.), TAMY:n Iina Korkiamäki (sd.), LYY:n Liisa Ansala (kesk.), JYY:n Jarkko Seppälä (kok.) ja TTYY:n Nadja Kiiskinen. Ei paras, mutta aika hyvä kokoonpano. Mielelläni olisin nähnyt punavihreän naisen pj:nä, mutta sittarimieheen on tyytyminen. Sain kuitenkin Männistöstä ihan hyvän kuvan, joten luottavaisin mielin tästä mennään eteenpäin.

Ja kaksi vihreää seitsemän hengen hallituksesta on joka tapauksessa mieletöntä! Hyvä me!

PS. Nyt se karaokeneitsyys sitten meni. En olisi uskonut, että näin koskaan kävisi, mutta niin vain perjantai-iltana Eekku, Lotta, Kerttu, Elina ja minä uskaltauduimme laulamaan. Porukka oli onneksi niin iso ja yleisö karjui mukana, ettei edes ala-asteen kauheat musiikkitraumani päässeet valloilleen.

4 Comments:

Blogger trenditietoinen said...

Eekku laittokin mulle viestii joskus vajaa kolme tästä. Olin vaan, et mitä ihmettä te tästä ilmoittelette. Karaokehan on maailman tylsin ja keski-ikäisin harrastus ;)

19.11.06  
Anonymous Eekku said...

(kommentoin kommenttia, enkä mitään muuta) Sä olet törkeä, kun väheksyt meidän suurta kokemusta!

19.11.06  
Blogger mc totta-kai said...

Paikalla olleena voin kertoa, että Trenditietoista vaan harmittaa kun se ei ollut todistamassa teidän neitsyyden menetystä. Se ei välttämättä ollut erityisen kaunista, eiväthän ekat kerrat yleensäkään, mutta sitäkin tunnelmallisempaa ja ikimuistoista.

19.11.06  
Anonymous Amu said...

Hitto kun mä olin vessassa juuri silloin. Harvoin näkee, kun kaverit menettää neitsyytensä.

Meidän on vaikutettava voimakkaasti siihen, että SYL järjestää liittarinsa tulevaisuudessa muualla kuin Korpilammella.

nimim. Ilmastointi aiheutti iho-ongelmia ja portaat surua

20.11.06  

Lähetä kommentti

<< Home