Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

10.12.06

Kokous puheenjohdettu

ViNOn syyskokous oli Tovin ja Turren vieraana Turussa. Eilen kokoustimme noin kahdeksan tuntia ja tänään nelisen. Tähän vielä työryhmät päälle. Itse toimin molempina päivinä puheenjohtajana. On se kyllä rankempaa puuhaa kuin tavallisena kokousedustajana oleminen. Taisin kuitenkin selvitä suhteellisen kunnialla. Olin kuitenkin niin puhki eilen, etten pystynyt työryhmiin vaan piipahdin kotona ennen illan bileitä.

Eilen oli nimittäin vaalikiertueen toiset bileet (edelliset oli viikko sitten Joensuussa). Ensi vuoden puolella juhlitaan vielä Tampereella, Hämeenlinnassa, Oulussa, Vantaalla ja Helsingissä. Meillä oli poliittisena teemana feminismi, josta Ville haastatteli mua, Janinaa ja Orasta. Illan huipensi Tv-resistori. Mukavaa oli, tosin väsy pakotti kotiutumaan jo yhden maissa.

Tänään sitten nuijittiin päätökset läpi. Puheenjohtajiksi valittiin Tapio ja Amu, joista jälkimmäinen äänestettiin jatkamaan myös opiskelijavaltuuskunnan puheenjohtajana. Hallitus ja opiskelijavaltuuskunta saivat molemmat hyvältä vaikuttavan kokoonpanon; itse istun ensin mainitussa.

Hyväksyttiin sitä tosu ja budjettikin. Ja ViNOlle historian ensimmäinen opiskelijapoliittinen ohjelma. Aika hyvä siitä tulikin=).