Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

12.1.07

Vaalikonevastauksia

Olen uhrannut alkavan viikonlopun vaalikoneisiin vastaamiselle, mutta on niitä muutama jo tullut vastattua. MTV3n kone aukesi tänään. Vastaukseni löytyvät täältä. Huvittelin äsken täyttämällä koneen. Sopivien ehdokkaiden lista alkaa mukavasti:
1. Sini Terävä
2. Elina Rantanen
3. Jukka Kumpuvuori
4. Ville Niinistö
5. Monika Antikainen
6. Janina Andersson

Kahdenkymmenen parhaan joukossa on paljon vihreitä, jonkin verran vasemmistoliittolaisia ja demareita, 2 kommunistia ja kepulaista sekä yksi ruotsalainen. Ensimmäinen kokoomuslainen löytyy sijalta 50. Että näin oikeistolaisia ne kaikki vihreät ovat=).

2 Comments:

Anonymous Aija Salo said...

Mullakin kokoomuslaiset - ja perussuomalaiset - tulivat listan häntäpäässä, kun kokeilin MTV3:n ja Talouselämän vaalikoneita. Alkupäässä oli vaihtelevasti vihreitä, vassareita, kommunisteja, demareita. Onnistuin molemmissa koneissa saamaan itseni ykköseksi, vaikka nelikenttä-tyyppiset vaalikoneet ovatkin aika tulkinnanvaraisia ja oman vastauksen asema pysty- tai poikkiakselilla voi muuttua hiukan vastaushetken olotilasta riippuen.

15.1.07  
Blogger Sini Terävä said...

Kieltämättä nuo nelikentät olivat hankalia. Antoivathan ne toisaalta ehdokkaalle enemmän mahdollisuuksia vastaessa, mutta toisaalta niiden kanssa käy hyvinkin niin, että jokaisella vastauskerralla voi saada eri ykkösen. Itsekin sain vain 93 %n vastaavuuden omien vastausteni kanssa.

15.1.07  

Lähetä kommentti

<< Home