Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

7.10.07

On ollut kiirusta

Työajanseuranta näytti tälle viikolle reippaasti päälle 40 tuntia. Siinä oli vain virallinen TYY-työ; esim. vaalijutut tulee päälle. Sen verran paljon on väsyttänyt, että pari kertaa tuli mieleen ristiriita käynnissä olevan opiskelijoiden hyvinvointiviikon ja ylioppilaskunnan hyvinvointivastaavan väsymyksen välillä.

Muun muassa nämä asiat ovat minua tällä viikolla työllistäneet:

- Miehet puhuu ja johtaa?

- Turun opiskelijaravintoloissa syödään tavallista terveellisempää ruokaa

- TYY 85 Elävä kirjasto

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mahtavia juttuja kaikki. Näkyvyyttä mediassa jne.

Haluaisin vain muistuttaa, ettet olet töissä, vaan luottamustoimessa. Toivottavasti muistat sen aina välillä? Työajanseurannasta kirjoittaminen on sikäli virheellistä.

Onnea valitsemallesi tielle ja jaksamista.

9.10.07  
Blogger Sini Terävä said...

Kiitos. Tiedän toki, että tämä on luottamustehtävä. Jos se ei muussa näy, niin palkkion suuruudessa suhteessa sihteereiden palkkoihin.

Meillä on kuitenkin "työhallitus". Voisin toki kirjoittaa luottamustoimeen käytetyn ajan seurannasta, mutta tuo työajanseuranta on lyhyempi ilmaus=). Ei sellaista ole perinteisesti tehtykään, mutta ensi vuodelle on tarkoitus luoda valiokunnat ja kasvattaa hallituksen kokoa. Nykyinen hallitus kerää tietämystä työn määrästä tätä hommaa varten.

Yleensä tämä on kivaa ja kiinnostavaa. Nyt on kyllä vähän vaikeuksia sen jaksamisen kanssa. Toivottavasti kohta helpottaa.

9.10.07  

Lähetä kommentti

<< Home