Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

5.11.08

Arpa on heitetty ja muita tilanteeseen sopivia kliseitä

Olen ehdolla Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtajaksi. Järjestöllähän on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa, jotka, kuten myös loput hallituslaiset ja opiskelijavaltuuskunta, valitaan viikonloppuna pidettävässä liittokokouksessa.

Pohdin ehdokkuuttani paljon. Laskeskelin, että tämä oli nyt neljäs vuosi putkeen, kun jotkut ovat pyytäneet minua hakemaan ViNOn puheenjohtajaksi. Ehkä nyt on sitten aika=). Puheenjohtajuus on työllistävää mutta päädyin, että olen siihen valmis. Haluan olla kehittämässä sitä järjestöä ja tekemässä valtakunnallista opiskelija- ja nuorisopolitiikkaa. Ans nähdä, kuinka käy=).

4 Comments:

Anonymous Mari Kekkonen said...

Loistava päätös, ystäväiseni! :) Jos minut valitaan hallitukseen ja sinut pj:ksi, niin päästään toimimaan samassa poppoossa. Se on kyllä mukava ajatus, se.:) Onnea meille kummallekin!

5.11.08  
Blogger Sini Terävä said...

Me oltais kyllä aika hyvä tiimi. Sielläkin=). Toivottavasti liittari tajuaa oman etunsa ja valitsee meidät=).

6.11.08  
Anonymous Samuli Lintula said...

Hyvä, hyvä! Meinasin eilen, että pyrin vielä kerran liittokokousedustajaksi ihan vaan muiden kiusaksi ja kun sen voi vielä tehdä ennen kuin täyttää 30. Nyt pitää harkita taas, että voisi äänestää tärkeissä asioissa ;)

6.11.08  
Blogger Sini Terävä said...

Kiitos=). Tule vaan mukaan!

6.11.08  

Lähetä kommentti

<< Home