Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

17.9.06

pp - pikaisesti politiikkaa

Kotiuduin hetki sitten Jyväskylästä valtuuskunnan kokouksesta. Vaaliohjelma tuli hyväksyttyä. Luulen jopa, että siitä tuli aika hyvä. Istuin lauantai-iltana ohjelmatyöryhmässä puolille öin, millä saattaa olla vaikutusta siihen, että kaksi tärkeintä muutosesitystäni meni läpi. Sain ohjelmaan oman kappaleen kiireettömyyden ja jaksamisen merkityksestä sekä joustavista työmuodoista. Lisäksi korkeakoulumaailmalle sain väännettyä toisen kappaleen, jossa korostetaan maksuttomuuden ja akateemisen vapauden tärkeyttä. Nyt voi kai olla aika tyytyväinen itseensä=).

Perjantaina tuli flunssa, joka ei ehkä parantunut kokoustamisesta, joskaan ei onneksi pahentunutkaan. Olo on kuitenkin sellainen, että taidan siirtyä sarjakuvien ja jäätelön pariin. Ei enemäpää politiikkaa tälle viikonlopulle. (Varsinkin kun valtuuskunnan kokouksen lomassa pidettiin lauantainan kolmen tunnin vaalityöryhmän kokous. Aika tiivistä.)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos vaan sinulle Sini puurtamisesta! Ohjelma parani valtuuskunnan vaikutuksesta, ja jos luonnos oli hyvä (kuten lukuisat valtuuskunnan jäsenet totesivat), niin nyt puoluedemokratian jälkeen siitä tuli erinomainen. Ja juuri siksi, että sinä ja muut jaksoitte painaa sen parissa pitkää päivää.

t. pj Katri S.

17.9.06  
Blogger Sini Terävä said...

Kiitos itsellesikin=). Valtuuskunnan kokoukset ovat sujuneet mukavassa hengessä ja suhteellisen jouhevasti edeten. Nyt oli tosin vähän hälinää; olikohan aihe niin jännittävä, että se sai ihmiset supisemaan=).

18.9.06  

Lähetä kommentti

<< Home