Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

7.11.06

"Bongaa parempi Lemu!"

Tämän ihastuttavan kyltin kuten myös viitat Uhluun, Rahiin, Pleikilään ja Kärttyyn saimme ohittaa molempiin suuntiin. Sopiva pohjustus lomalle. Oli rentouttavaa. Nukuttiin paljon, kokeiltiin hauskoja uusia reseptejä (kuten kalagnocchivuokaa ja chilikatkarapukeittoa mysliskonssien kera), nautittiin takkatulesta, lueskeltiin, katsottiin leffoja (Monty Python and the Holy Grail sai ihmettelemään, a) mitä aineita tekijät ovat käyttäneet b) mitä sisäisiä ongelmia heillä on c) mitä aineita tekijät ovat käyttäneet ja mitä sisäisiä ongelmia heillä on=)) ja syötiin paljon herkkuja. Sekä tehtiin lumienkeleitä ja hurjan söpö pieni lumiukko.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sitä ollaan selvästi käyty Kustavissa, mun rakkailla juurilla:D Itse menen sinne päin Suomea ens vkonloppuna, ja Turkuun ja Piikkiöön ja Kaarinaan kans:)

Ihana pikku lumiotus:)

T: http://www.laurarantanen.net/

8.11.06  
Blogger Sini Terävä said...

Sielläpä hyvinkin=). En tiennytkään, että olet näiltä kulmilta kotoisin. Toisin kuin eräät...=)

8.11.06  
Anonymous Anonyymi said...

Monty Pythonin hullu maailma tehty huumeissa? Omituinen tulkinta! En usko, että edes olit tosissasi, toivottavasti et, mutta silti on kommentoitava: ennemminkin ko. elokuva on tehty kiinnostuksesta raikastaa häveliästä tv-maailmaa ja halusta olla suunnannäyttäjänä myös nykykomedialle (vrt. Itse valtiaat ja Studio Julmahuvi). :)

9.11.06  
Blogger Sini Terävä said...

Ei, en ollut ihmeemmin tosissani. Kyseisten herrojen huumorissa ei ole ongelmaa, mutta sen sijaan täytyy ilmeisesti alkaa olla huolissaan omasta huumoristani, kun muka-hauskat kirjoitukseni luetaan aina väärin. Ah ja voih.

9.11.06  
Anonymous Anonyymi said...

Juu, olen Turusta muuttanut Helsinkiin muistaakseni ´99...tai 2000, en oo ihan varma:o Ja sieltä sitten tänne Tuusulaan.

Aika usein käy mielessä, että sieltä Kustavin suunnalta vois löytyä kohtuuhinnalla joku maatila. Täällä Uudellamaalla hinnat niin pilvissä, ettei toivoakaan saada sellaista lainaa:(

Kustavi on ihana. Mun koko suku asuu siellä.

T: http://blog.myspace.com/lauraran

9.11.06  
Anonymous Helmi said...

et voi olla tosissas, etta et ollut ennen nahnyt "Holy Grail"ia??? well wlecome to the realm of real civilisation! se on yksi maailmanhistorian parhaimpia elokuvia. vastaukseksi kysymykseesi (mita aineita ne kayttaa) mikset katso yhden Monty Pythonin jasenen ohjaamaa "Fear and Loathing in Las Vegas"ia? sitten voit paatella itse...=)

10.11.06  

Lähetä kommentti

<< Home