Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

2.7.08

Jotain positiivista sentään päivän lehdessä

Tällä kertaa pääkaupunkiseudulta. Ruuhkamaksujen kannatus on nousussa sekä Helsingissä että ympäryskunnissa. Lopultakin. Jospa ruuhkamaksut saataisiin piakkoin käyttöön Helsingissä. Tämän positiivisen esimerkin jälkeen voitaisiin sitten siirtyä esimerkiksi Turun ja Tampereen maksuihin... Ja niillä ruuhkamaksurahoilla voitaisiin sitten esimerkiksi parantaa joukkoliikenteen sujuvuutta. Turkuun voisi vaikkapa rakentaa pikaratikan.

Toinen positiivinen uutinen koskee matonpesua. Olen vuosikausia ihmetellyt, kuinka rannikolla edelleen pestään mattoja merivedellä. Sisämaassa on sentään osattu siirtyä rakennettuihin matonpesupaikkoihin, joissa pesuvesi ei päädy vesistöihin vaan menee kiltisti viemäriin. Ovat kovin näppäriä, nimim. "kokeiltu on". Nyt Helsinkikin on tajunnut lähivesiensä arvon ja alkaa siirtyä tällaisiin pesupaikkoihin. Hyvä! Seuratkaahan muut rannikkokunnat perässä, jos ette vielä ole siirtymistä tehneet.

2 Comments:

Anonymous Kourkia said...

luitkos kun yksi kokoomuksen poliitikko totesi, että manskulla se liikkenne sujuisi paljon paremmin jos ratikkakiskot ja bussikaistat poistaisi välistä :D

2.7.08  
Blogger Sini Terävä said...

Juu, ja rullaluistelu olisi paljon helpompaa, jos poistaisi ne häiritsevät autot=).

2.7.08  

Lähetä kommentti

<< Home