Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

29.9.06

Miksi katupora metelöi juuri silloin, kun voisi lukea tenttiin?

Miksi miksi miksi? Tänään on koko päivä hyvin aikaa. Tarkoituksena oli kahlata Osterhammelin Colonialism mahdollisimman pitkälle. Ja sitten aletaan porata! Ja jatketaan ja jatketaan. Lue siinä sitten. Ilmeisesti olen tuomittu käyttämään aikaani tänne kirjoittamiseen=).

Eilen oli Tovin jäsenilta. Meitä oli paikalla mukavan paljon ja oikein entisen puheenjohtajan sydäntä lämmitti, kun uusia innokkaita ihmisiä oli lukuisia. Muutenkin tilaisuus oli sekä hauska että mainiosti järjestetty. Hyvä hallitus! Mulle, Elinalle ja Ville-Veikolle järjestettiin jopa pienimuotoinen vaalipaneeli. Ensimmäiseni näissä vaaleissa. Aika suloisen yksimielisiähän me monista asioista olemme. Vaikein kysymys taisi itse asiassa olla Vesan esittämä pohdinta siitä, mikä kirja tai elokuva on vaikuttanut minuun ja elämääni merkittävästi. Siihen nähden jopa suomalainen rangaistusjärjestelmä oli helppo=).

Ilta venyi lähelle puolta yötä, kun päädyimme pelaamaan ihmissutta (tunnetaan myös mm. mafiosona). Tuli vallan nostalginen olo, kun olen ainoan kerran aiemmin pelannut sitä nelisen vuotta sitten eräällä mukavalla viikonloppuleirillä. Hauskaa oli, ja kaipa tässä voi uskoa niin omiin kuin Elinankin poliitikon kykyihin, kun selvisimme ihmissusina hengissä loppuun asti ja saimme käännettyä epäilyt muihin ihmisiin. Haa!