Sini Terävä

Huolta, haaveita ja häivähdyksiä elämästä. Myös ihanteita, maailmaparannusta ja muuta arvelluttavaa.

16.12.06

Jouluajatuksia. Olisi kai jo syytä.

Tänään oli Vinon uuden ja vanhan hallituksen vaihtokokous. Varsinainen ensi vuoden suunnittelu jätetään vasta tammikuun alun kokoukseen, mutta tänään käytyjen keskustelujen pohjalta vaikuttaa, että ainakin kiinnostusta moniin asioihin löytyy. Hyvä niin.

Eilen oli syksyn viikka tentti. Tässä alkaa onneksi velvollisuudet tippua pois. Maanantaiaamuna on vielä yksi Vino-kokous, mutta sitten ei enää tarvitse loppuvuoteen hoidella velvollisuuksia (tiistain TYY-pikkujouluja ei kai varsinaisesti voi pitää velvollisuutena=)). Onneksi. Väsymys alkaa jo painaa. Tenttiin lukemisessa alkoi olla motivointiongelmia - ja hereillä pysymisvaikeuksia. Joululomalla pitää ainakin nukkua paljon. Ja syödä suklaata ja muita hyviä asioita.

Olen tässä vähitellen alkanut pohtia joulujuttuja. Harmaus, plusasteet ja lumenpuute eivät suoranaisesti viritä jouluoloon, mutta voihan sitä yrittää huijata. Torstaina ja perjantaina sain melkein kaikki joululahjat ostettua ja huomenna käyn vielä poimimassa puuttuvat. Tänään kokouksesta tullessa kävelin Tuomas-markkinoiden läpi ja kävin Kiseleffin talossa. Eivät ne valitettavasti enää yhtä ihania ole kuin lapsena, mutta ovat kuitenkin omalla tavallaan suloisia ja tuovat mukavaa tunnelmaa. Ehkä niitä jouluajatuksia tässä saa vähitellen lisää.